Am testat suplimentele Biosunline

Am testat suplimentele Biosunline, pentru că m-am alăturat campaniei de susținere a antreprenorilor români. Fac lucrul acesta cu mare bucurie, pentru a susține afacerile locale, în special pe cele mici, la început de drum. Știu prea bine cât de greu este să intri pe piață și să ai o concurență atât de mare și puternică, mai ales în acest domeniu.

Am primit, așadar, spre testare câteva produse și.. o surpriză (care m-a bucurat mult!)

Unboxing

Am filmat deschiderea coletului și am urcat-o pe TikTok (vă invit să mă urmăriți și acolo 😉 )

@oanajindiceanu

Am testat câteva produse BIOSUNLINE, brand 100% RO??. Articol pe www.mamaareblog.ro #fyp #unboxing #produseromânești #buylocal #momblogger

♬ Luxury fashion (no vocals) – TimTaj
Ce am testat

În colet am găsit o scrisoare (am apreciat enorm hârtia fabricată manual!), surpriza (despre care puteți citi pe larg în paragraful următor), cinci suplimente pentru copii și unul pentru mine :D. Toate având ca subiect comun, începerea școlii. 😀

Biosunline pentru copii:
 • Probiotix Forte Kids (recomandat copiilor cu vârsta peste 6 ani). Conține 10 tulpini patentate, studiate clinic, 5 Lactobacillus si 5 Bifidobacterium, cel putin 20 miliarde de bacterii benefice (probiotice), ce susțin repopularea florei intestinale. Cu un plus de Zinc și complex vitamine B (>100% VNR) pentru susținerea organismului.
 • Probiotix Forte Baby (recomandat cu copiilor de la vârsta de 1 an). Conține 4 tulpini patentate, studiate clinic, 3 Lactobacillus si 1 Bifidobacterium, cel putin 10 miliarde de bacterii benefice (probiotice), ce susțin repopularea florei intestinale. Formula îmbunătățită cu adaos de fibre solubile FOS și GOS (prebiotice) . Plus vitamina C naturala din acerola care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

Ca și aromaterapeut, recomand clienților mei care se confruntă cu alergiile sezoniere, o cură cu probiotice. Sănătatea florei intestinale influențează sănătatea și bunăstarea întregului organism.

 • MiniVitamina C 100 mg, o vitamina hidrosolubilă, cu rol important în cresterea rezistenței organismului.
 • Multivitamine cu Biominerale pentru copii sprijină imunitatea celor mici prin conținutul de vitamina C, zinc și echinacea. Susține creșterea prin conținutul de magneziu, coenzima Q10 și vitamina D. Conține vitaminele, mineralele și oligoelementele indispensabile pentru creșterea și dezvoltarea copilului.
  Multivitaminele și Vitamina C sunt tablete masticabile în forma unor ursuleți colorați. Au aromă fructată, ceea ce pe copiii mei i-a încântat maxim. Nu conțin coloranți, alergeni, ingrediente artificiale.
 • Focus Kids BSL – recomandat de la vârsta de 5 ani. O formula complexă, special concepută pentru susținerea capacității de atenție, concentrare, înțelegere și memorare. Sub formă de capsule ce conțin și ulei de pește.
Biosunline pentru mine:
 • Neurergin, un supliment alimentar pentru memorie și concentrare cu NADH.
  Țin să vă spun că aceste tablete sunt pur și simplu WOW! Îmbunătățește simțitor capacitatea de concentrare și, credeți-mă, lucrul de acasă cu 4 copii nu e tocmai ușor… Folosesc Neurergin de câte ori am de scris sau de pregătit o audiție și efectele sunt imediate.
  Despre NADH am aflat că este o coenzimă deosebit de importantă în producția de energie la nivel celular. NADH este necesară pentru mii de reacții biochimice din organism. Este o enzimă prezentă în mod natural în toate celulele vii. Această enzimă ajută la dezvoltarea celulară și producerea de energie la nivel celular. NADH este probabil cel mai promițător activ natural de susținere a energiei celulare și mentale.
Surpirza

După cum ați putut vedea deja, pe lângă suplimentele alimentare am primit un rucsac și o cană de voiaj din ceramică. Transylmagica are o inițiativă extraordinară: la fiecare produs cumpărat poți planta un arbore. Eu am înscris codurile de pe eticheta produselor pe site și acum am doi arbori 😀 . Copacii mei vor fi plantați în luna octombrie și primesc periodic vești despre ei prin e-mail. Ceea ce, mă face să mă simt fericită. 😀

Suplimentele Biosunline pot fi comandate direct de pe site-ul producătorului, dar le găsiți și în farmacii. Prețurile sunt foarte accesibile, iar raportul calitate-preț excelent! Le recomand cu căldură!

2 thoughts on “Am testat suplimentele Biosunline

 1. Nu voi judeca meritele – sunt mai degrabă un laic în subiect … Cu toate acestea, stilul tău de vorbire și abordarea generală a subiectului mă conving și este cu siguranță un plus. Voi reveni aici mai des, salutări 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.