Mario Ramos şi lupii săi

Despre lupul lui Mario Ramos v-am mai povestit. A devenit personajul meu preferat.

După „Eu sunt cel mai puternic„, a apărut şi „Eu sunt cel mai frumos„, tot la Editura Frontiera. Şi a doua carte este cel puţin la fel de haioasă ca şi prima.
Aventurile lupului continuă, de data aceasta el întrebând în dreapta şi în stânga prin pădure „cine este cel mai frumos?”. Surpriza vine tot din partea puiului de dragon, care îi explică faptul evident, că cel mai frumos este … tatăl său. Ce urmează va fi foarte amuzant pentru copii. Și pentru părinți, care pot explica acum copiilor despre trufie, laudă, curaj și multe altele.

Îmi plac mult cărțile lui Mario Ramos, în special datorită umorului, dar și pentru că oferă o modalitate inedită de învățare.

Dacă doriţi să auziţi replicile pline de umor ale lupului, căruia îi voi împrumuta vocea mea, vă invit mâine, 11 noiembrie, începând cu orele 11 a.m la Librăria Kyralina.
Va avea loc un eveniment pentru a sărbători data de 7 noiembrie, ziua de naștere a lui Mario Ramos. Eu voi citi cele două poveşti pentru copiii prezenţi, pe care îi aşteaptă şi alte surprize.
Găsiţi evenimentul şi pe Facebook. Participarea este gratuită şi nu necesită o înscriere prealabilă.

Vă aşteptăm cu drag!

cartecarte pentru copiilupmario ramos
Comments (0)
Add Comment