Atelierul de BoBo al Laurei (MamaInterviu)

Pe Laura Tofan de la Atelierul de Bobo am cunoscut-o la una din ediţiile Mama Connect, organizate de Asociaţia Work at Home Moms România. 
Ne-a servit cu nişte praline raw vegane absolut delicioase, de care m-am îndrăgostit pe loc. Povestea Laurei este foarte frumoasă, aşa că m-am gândit să o aflaţi şi voi. 😉

  •  O scurtă prezentare: cine eşti şi care este pasiunea ta (cu ce te ocupi acum)?
Eu sunt Laura Tofan, am 34 de ani, am terminat Facultatea de Psihologie şi 12 ani am lucrat în Research.
Sunt şi mamă de 6 ani şi 5 luni ?. Vladimir şi-a făcut apariţia în viaţa noastră prima dată, apoi a apărut şi Petra, acum 2 ani şi 2 luni.
De câteva luni, pasiunea mi-a devenit şi serviciu. După ce s-a terminat concediul de creştere al Petrei, am demisionat şi a apărut Atelierul de BoBo, un laborator de dulciuri raw vegane, de care mă ocup cu mult drag şi bucurie.
 
 
  •  Cum ai ajuns să pui în practică pasiunea ta?
Totul a pornit de la dorinţa mea de a-i oferi lui Vladimir nişte dulciuri sănătoase, lipsite de zahăr şi alte ingrediente dubioase ?, iar ideea Atelierului de BoBo a apărut acum vreo 5 ani, când am început să fac dulciuri raw vegane pentru rude, prieteni şi cunoştinţe. Dulciurile noastre au avut mare succes, însă pregăteam totul în bucătaria noastră.
Acum, Atelierul de BoBo funcţionează cu forme legale.
 
 
  • Ce te inspiră?
Am citit destul de mult, în perioada când Vladimir era bebe, despre ingrediente, modalităţi de combinare şi beneficii. Am testat multe reţete de-a lungul timpului, m-am jucat cu ingredientele şi multe reţete au apărut din dorinţa de a face o variantaă sănătoasă a dulciurilor clasice. 
Însă, inspiratia supremă vine din pofta mea de dulce, de la propozitia care începe cu “Aş mânca…” ?
Rezultatul încercarilor mele de a crea dulciuri sănătoase, îl vedeţi aici:
 www.atelieruldebobo.ro şi pe Facebook. Comenzile se pot plasa fie pe site, fie pe pagină.Folosesc nuci, alune, seminţe, miere, curmale, fructe proaspete sau deschidrate, cacao/carob, unt de cocos/cacao, mirodenii naturale. Fără coacere, fără zahăr, fără ingrediente de origine animală (cu excepţia mierii), conservanţi, coloranţi, aditivi. 
 
 
  • Cum îmbini mămiceala, munca, pasiunile?
Acum îmi este mult mai uşor. Programul meu este flexibil, îl “aranjez” în funcţie de cererile clienţilor şi nevoile copiilor. Am o libertate la care înainte doar visam, ceea ce îmi dă o stare de bine, iar pentru restul am învăţat să îmi fac timp, din respect pentru mine.
 
 
  • Cum/Unde te vezi peste 5 ani?
Peste 5 ani mă văd şi mai liberă, sănătoasă, cu şi mai mult curaj de explorare, cu o afacere stabilă şi prosperă, cu o familie echilibrată şi conectată şi, de ce nu, cu o diplomă de coach şi mulţi clienţi multumiţi de serviciile şi produsele mele ?.
 
 
  • Ce ai dori să transmiţi mamelor care ne citesc?
Să îşi dea voie să viseze, să creadă în visul lor, să aibă răbdare şi încredere pentru că într-un fel sau altul, visul devine realitate. Să se iubeasca tare-tare, să se răsfeţe de câte ori se pot şi, daca se întâmplă să uite, să îşi reamintească rapid, că sunt minunate ❤.
 
                                                               ✤✤✤✤✤✤✤✤✤✤

Vă recomand cu căldură sortimentele raw vegane din Atelierul de Bobo. Sunt un cadou perfect de Dragobete sau de Mărţişor. În plus, în curând începe Postul Paştelui, iar pentru cei care ţin post sau îşi serbează ziua în perioada aceea, un tort raw vegan este alegerea cea mai potrivită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.