Bijuteria Curcubeu

Bijuteria Curcubeu nu este o bijuterie ca orice bijuterie 🙂 . Bijuteria Curcubeu este „must-have”-ul sezonului! Ea nu trebuie să lipsească niciunei garderobe, pentru a ne aminti în fiecare moment că TOTUL VA FI BINE!

Împreună

Colierul meu curcubeu îmi va aminti mereu de puterea lui „împreună”. L-am primit cadou de la Andreea (chiar de la persoana care l-a creat, adică), într-o campanie de sprijinire a mamelor antreprenor, susținută de Asociația Work at Home Moms România. Am prins aripi atunci! Am primit atâta sprijin și atât de multe încurajări! Am spus-o de multe ori și o repet: mamele au puteri nebănuite!

Colierul meu

De la prima atingere m-am îndrăgostit de el! Mărgelele îmbrăcate în mătase (silky beads) sunt atât de plăcute la atingere! Au fost și pe gustul Irinei, care a folosit și ea acest colier, împreună cu mine, ca și colier de alăptare/babywearing. Este și foarte rezistent, pentru că a rămas intact! Acum îl poartă și Despina, sora mai mare a Irinei. Este bijuteria ei preferată! 🙂
Și pentru că micile domnișoare își doresc să fie „ca mami”, Andreea a creat seturile mamă-fiică, pe care le ador!

Set Curcubeu mamă-fiică și cercei asortați

Publicată de EVA's Accessories pe Miercuri, 25 martie 2020
EVA’s Accesories

Colierul curcubeu nu este singur! El are mulți prieteni care abia așteaptă să ajungă în casele voastre sau să fie dăruiți de Florii, de Paști sau pur și simplu de drag, fără niciun motiv anume. Un astfel de cadou, va îndulci izolarea oricui!

Mulțumesc pentru încredere și pentru că ai revenit, Alexandra!

Publicată de EVA's Accessories pe Luni, 16 martie 2020

Îți mulțumesc pentru încredere, Ionela!

Publicată de EVA's Accessories pe Miercuri, 4 martie 2020

Unul dintre cele mai importante și mai utile lucruri pe care le putem face în această perioadă este să sprijinim micii antreprenori. Cred că este mai important ca oricând! Pentru că, zilele astea, orice comandă este o rază de speranță și o șansă la supraviețuire. Sună dur, știu…
Și mai cred că este important să sprijinim mamele! Tot timpul, dar mai ales acum! Fiecare obiect pe care o mamă îl crează înseamnă mult mai mult decât obiectul în sine. Înseamnă timp, dragoste și, de multe ori , mai puțin somn 🙂 .

Fă Rai din ce ai!

Este timpul să fim recunoscători pentru ce avem. Avem atât de multe, de fapt!
Să folosim aceste zile cu înțelepciune și să ieșim din această (auto)izolare mai buni și mai generoși!
TOTUL VA FI BINE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.