Cadoul perfect pentru părinți și bunici

La fiecare onomastică, aniversare, Crăciun, aceeași dilemă: ce cadou le oferim părinților și bunicilor noștri?! Am epuizat decorațiunile, obiectele vestimentare, cosmeticele și alte asemenea… În plus, mereu mi-am dorit ceva care să rămână, să le amintească de noi și de nepoți. După îndelungi frământări… am găsit. Am găsit cadoul perfect pentru părinți și bunici!

Ceea ce îl face cu adevărat extraordinar, este că îl poți oferi la fiecare ocazie. Iar ei, părinții și bunicii noștri, se vor bucura de fiecare dată la fel de mult.

Știu că deja sunteți foarte curioași, așa că vă voi dezvălui misterul…
Cadoul perfect pentru părinți și bunici este… un MiniAlbum.

Minialbumul este personalizabil, puteți alege voi fotografia, ilustrația și textul de de pe copertă, dimensiunile (mini sau maxi), apoi încărcați fotografiile direct în site și… gata! Bine, nu chiar gata, pentru că veți primi prin e-mail o previzualizare a albumului. Ceea ce este absolut senzațional, pentru că albumul nu se va tipări până nu dați voi verdictul final. Eu, la previzualizare, am descoperit că selectasem greșit fotografia de copertă…

Persoana pe care doriți să o surprindeți nu are Facebook și nu aveți suficiente fotografii? Atunci îi puteți oferi un voucher ;).


Eu am fost impresioantă de proptitudinea echipei, căci sunt clientul acela pe care nu-l dorește nimeni… acela care se hotărăște în ultimul moment și are nevoie de cadou… repede. V-am zis, sunt pericol :)) !
Calitatea mi se pare excepționlă (nu am trimis cele mai bune fotografii, pentru că, hotărându-mă în ultimul moment, am ales ceva repede din telefon- voi să nu faceți ca mine!), paginile albumului sunt cartonate și, deci rezistente la zecile de răsfoiri (da, mama se uită la fotografiile cu noi zilnic 🙂 ). Raportul calitate-preț este excelent: 115 lei minialbum-ul și 220 maxi. Puteți comanda și mini magneți, 8 sau 11 lei . La aceste prețuri se adaugă tansportul.

Așadar, dacă vreți să vă impresionați apropiații până la lacrimi… de bucurie, tocmai ați găsit un cadou potrivit pentru toate sărbătorile ce vor urma! 🙂
Să avem Sărbători cu pace și bucurie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.