Ceva dulce fără zahăr

Cu toții ne dorim ceva dulce fără zahăr, sănătos, care să nu îngrașă, să nu întrețină dependența de dulce, să poată fi oferit copiilor fără efectele adverse ale îndulcitorilor artificiali și care … să aibă gust bun!
Da, există!
Am descoperit produsele Sweeteria acum aproape jumătate de an și am fost mai mult decât încântată de ele!

De ce sunt produsele Sweeteria deosebite?
  • În primul rând, pentru ingredientele naturale și sănătoase. Toate produsele sunt îndulcite cu Dulcișor, un îndulcitor de ultimă generație obținut din extract, de înaltă puritate, din frunze de Stevia Rebaudiana și eritritol (obținut din porumb).
  • Produsele Sweeteria pot fi consumate și de persoanele care suferă de diabet.
  • Apoi, pentru că nu există conservanți, substanțe chimice, amelioratori de gust și toate celelalte E-uri pe care le găsim la produsele din comerț.
  • Și nu în ultimul rând, pentru gama variată de produse, inclusiv produse vegane.
Top produse preferate

Am făcut și un top al produselor mele preferate, ca să vă dau câteva idei de cadouri dulci.

1. Ciocolata. Sunt mare amatoare de ciocolată și, ca să fiu sinceră, pentru mine „ceva dulce” înseamnă „ceva cu ciocolată”. Am testat vreo patru sortimente Sweeteria, toate sunt bune, dar cel mai mult mi-au plăcut ciocolata cu lapte, măr și scorțișoară și ciocolata albă cu zmeură și matcha.

2. Greentella. Cremă de ciocolată. Disponibilă în varianta vegană și „de dulce”, este absolut delicioasă.

3. Neața! Fulgi de ovăz cu zmeură liofilizată. Un deliciu absolut, care le-a plăcut foarte mult și copiilor. Este ambalat în pachețele mici, perfecte de luat în geantă pentru o gustare rapidă. Poate fi preparat cu apă fierbinte sau lapte/iaurt (inclusiv vegetal).

4. Napolitanele Sweeteria. Cu muuultă cremă! Cu gust și aromă, nu ca napolitanele din supermarketuri care au un singur gust: dulce.

Sweeteria a fost și pe gustul copiilor mei. Cel mai mult, însă, s-a bucurat tata. Tatăl meu este diabetic și, de Crăciun i-am dus un pachet de produse Sweeteria. Le-a apreciat foarte mult, iar acum le comandă online sau le cumpără din magazinele DM.

Sweeteria e o alegere perfectă pentru un cadou sănătos și poate fi primul pas către schimbarea stilului de viață. Schimbare care bate din ce în ce mai tare și la ușa nostră ;).

Voi? Cum stați cu glicemia ? 🙂

Sursa foto: Pagina de Facebook Sweetria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.