Despre mine

Bine ați venit! Iată câteva lucuri despre mine:
Sunt Oana Jindiceanu, sunt de profesie actriță, mamă x 4 copii (doi băieți și două fete cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani), iar scrisul este una din marile mele pasiuni

Mai multe despre mine

Actoria

Am absolvit UNATC I.L Caragiale în anul 2006 și de atunci mi-am dorit să fiu artist independent, asumându-mi acest mod „diferit” de viață. Nu m-am putut adapta, din păcate, la realitatea artistică din România și am căutat să învăț să fac și alte lucruri… Puteți urmări o oră de discuție pe tema teatru & viață, discuție pe care am purtat-o cu colegul meu Alexandru Unguru în emisiunea T.Talks
Am avut multe căutări și din absolut toate am învățat enorm.
De la începutul lui 2020 (acest an care ne va marca pe toți), învăț pentru a deveni aromaterapeut certificat internațional.
Uleiurile esențiale au intrat serios în viața noastră o dată cu alergia la ambrozie a soțului meu.
I-au îmbunătățit considerabil calitatea vieții în perioada alergiei. Atunci mi-am dorit să știu mai multe despre cum le putem folosi în familie. Informațiile pe care le găseam pe diverse grupuri și pe internet erau confuzante și adesea amestecate cu diverse practici ezoterice. Am decis să mă apuc foarte serios de studiu.

Aromaterapia

Am absolvit modulul Aromatic Chemistry la Institutul Tisserand (am avut ca profesori pe Robert Tisserand și Dr. Joy E. Bowels).
Am participat la numeroase webinarii și cursuri susținute de școli internaționale de aromaterapie (Aromahead Institute, The School for Aromatic Studies).
Inițial, doream să obțin certificarea de la Ministerul Muncii. Am aflat însă că informațiile din cursul oferit pentru certificare nu mi-ar fi adus nimic nou. Ba mai mult, informațiile oferite sunt mai mult „după ureche”, fără bază științifică. M-am hotărât, așadar, să obțin certificarea Level 3 Aromatherapist (nivelul maxim). Voi fi primul aromaterapeut din România cu acest nivel de certificare. Pentru acest lucru urmez cursul Aromatic Medicine, oferit de The Shool of Aromatic Studies. Dragele mele Work at Home Moms România au pornit o strângere de fonduri pentru a mă sprijini.

Am creat o rubrică specială pe acest blog, în care voi scrie și traduce articole despre aromaterapie.
Am creat un grup pe Facebook, pentru utilizatorii aromaterapiei, dar și pentru sceptici. Există și pagina Oana Jindiceanu – Aromaterapeut în formare.

Momentan, am ales să folosesc uleiurile și produsele Young Living. Asta nu mă face să cred că nu există alte uleiuri și alte produse de calitate… 🙂

De ce am un sistem de vânzări directe (MLM)?

Știu că mulți dintre voi ați dori să știți de ce am ales așa. Știu că mulți dintre voi mă desconsiderați și mă puneți la îndoială pentru această alegere. Iată câteva motive:

 • Utilizez uleiurile esențiale de aproximativ 10 ani. Dar în noiembrie 2019 am ales să utilizez și să promovez (momentan) uleiurile și produsele Young Living.
  Vreau să sublinez faptul că înainte de a alege acestă colaborare, eram familiarizată cu sistemul de vânzări directe. Atât din lecturi de specialitate, cât și din practică.
  (Da, am văzut documentarul de pe Netflix, a răspuns Robert Tisserand aici, voi scrie și eu părerea mea).
 • Am ales Young Living după cercetări temeinice. Și după experiența practică a folosirii mai multor firme producătoare de uleiuri esențiale (atât MLM, cât și non-MLM).
 • Sistemul de tip MLM (multi-level marketing), atât de blamat, mi-a permis să cunosc și folosesc multe produse de aromaterapie. Aș fi cheltuit mult mai mult, pe care dacă le-aș fi achiziționat altfel. Tot acestui sistem trebuie să-i recunoaștem meritele pentru popularizarea aromaterapiei. Popularizare de pe urma căreia profită astăzi mai mulți producători, comercianți și terapeuți.
 • Eu am ales să investesc foarte mult (timp și resurse materiale) în educația mea. Am urmat cursuri susținute de profesioniști de talie internațională, am investit în materiale de studiu, certificări.  Studiul de specialitate mă ajută foarte mult să fac alegeri și recomadări corecte, eficiente și accesibile. Chiar și în sistemul de vânzări directe! 🙂
Am ales Young Living pentru că:
 • este pe piață din 1993
 • Are un protofoliu vast de uleiuri simple, sinergii și produse auxiliare. Hidrolați, suplimente alimentare, produse cosmetice), toate vegan friendly, fără chimicale nocive.
 • Nu am întâlnit calitate similară a uleiurilor esențiale și nici a accesoriilor: difuzoare, sticle, etichete, picurătoare, roll-onuri (momentan!). Evident, nu am folosit tot ce există pe piață!
 • Young Living deține ferme proprii care pot fi vizitate și contactate
 • S-a aliniat recomandărilor de siguranță și standardelor impuse de autoritățile în domeniu
 • Înscrierea ca membru este gratuită, fără achiziții sau comenzi obligatorii (recunosc, a fost argumentul suprem).
 • Recompensele pentru cei care doresc să dezvolte o afacere sunt generoase (în bani cash, nu numai în produse și puncte)
 • Și-a propus ca în 5 ani să devină o companie ZERO WASTE

Cam atât deocamdată :)… Vă țin la curent. Vă mulțumesc mult pentru vizită și pentru sprijin!

Oana Jindiceanu

Sunt mamă x 4, actriță independentă și aromaterapeut în formare. Am o mare pasiune pentru scris, dar… prea puțin timp 🙂