Eforie Colorat – Intervenția Culturală

Am început o nouă colaborare, de care mă bucur foarte mult. M-am alăturat proiectului Eforie Colorat, ca și om de comunicare/PR. Am întâlnit aici oameni extraordinari, artiști, care își doresc să schimbe lumea în care trăiesc și care pun umărul la această schimbare.

? Adevărul e că arta începe de la dorința de a face bine ?

Eforie Colorat este un proiect unic pe litoralul românesc. În Grădina de Vară Cinemascop (spațiu ce a fost readus la lumină din paragină) au loc, pe toată perioada sezonului estival, activități și evenimente culturale. Vă lansez, cu această ocazie, invitația de a vizita neapărat acest loc, atunci când ajungeți pe litoral.

Intervenția Culturală

Începutul lunii august este dedicat respectului și resposabilității față de natură. Din dorința de atrage atenția asupra efectelor devastatoare pe care poluarea le are aupra mediului și din convingerea că arta este drumul care duce direct la inima și conștința oamenilor, a fost creat proiectul Eforie Colorat- Intervenția Culturală.

Intervenția a fost gândită ca o serie de evenimente menită să atragă publicul larg într-o zonă care nu îi este mereu accesibilă. Lucrurile pe care unii oameni le aruncă uneori neglijent, pot fi transformate de alți oameni în obiecte folositoare. Atât turiștii cât și localnicii vor putea participa la acțiuni de ecologizare tip performance, la ateliere de upcycling, vor lua parte la o întâlnire specială cu artiștii Dan și Lia Perjovsvhi. Pe toată perioada proiectului, artiștii plastici rezidenți vor putea fi urmăriți la lucru. Radu Panait și Ovidiu Toader vor crea sculpturi din deșeurile adunate de pe plaja și faleza din Eforie. Zidurile Grădinii de Vară vor deveni spațiu de lucru pentru două artiste muraliste: Andreea Toma (România) și Barbora Idesova (Cehia).

Evenimente

Las mai jos lista evenimentelor din seria Intervenția Culturală. Evenimentele sunt deschise publicului larg. Participarea se face pe bază de înscriere. Găsiți toate detaliile în linkul din titlul fiecărui eveniment.

Performance artistic // acțiune de ecologizare4 august 2021

Atelier de obiecte decorative – 9 august 2021

„Gândim și desenăm împreună” // Dan Perjovschi – 10 august 2021

„Despre artă și viață” // Lia Perjovschi și Dan Perjovschi – 10 august 2021

Sunteți așteptați cu drag în Eforie! Duceți vestea mai departe 😉 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.