Eu și Mirela Casnica

Eu și Mirela Casnica (Mirela Jienescu), ne-am întâlnit astă vară și am filmat câteva schetch-uri comice. Mirela le are scrise de mai multă vreme. La un moment dat însă, s-au aliniat planetele, pentru puțin timp, ce-i drept, și am reușit să filmăm câteva.
Umorul Mirelei este unul mai puțin convențional. Mie nu mi-e chiar la îndemână (comedia), recunosc, dar ne-am înțeles și am lucrat super bine împreună. A fost o provocare pentru mine, mai ales că ruginisem de atâta stat. :))

Mirela Casnica episodul pilot

Aceste câteva scenete sunt filmate în regim total independent. Cu bani de acasă, adică. Scenetele au fost grupate într-un mini episod pilot. Acest episod a fost prezentat unor regizori și producători, dar fără răspuns, deocamdată. Pun episodul și aici, pe blog. Îl găsiți și pe canalul de YouTube al Mirelei, pe care vă invit, cu această ocazie, să îl urmăriți. Sperăm să revenim cât mai curând cu materiale noi.

Dacă v-a plăcut de noi, dați video-ul mai departe, să râdă și alții! 😉

Vă mulțumesc mult pentru reacțiile minunate pe care le-am primit pe rețelele de socializare!
Mă găsiți și pe Instagram, TikTok, YouTube și Facebook 😉 , iar la rubrica Viața cu mai mulți copii veți putea viziona și scenete inspirate din viața de mamă.

Pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.