Eu sunt cel mai puternic, de Mario Ramos

Eu sunt cel mai puternic este o carte pentru copii, scrisă de Mario Ramos și lansată de curând, în limba română, la Editura Frontiera. Greu îmi găsesc cuvintele, să vă spun cât de tare m-a distrat și cât de mult mi-a plăcut această poveste scurtă, dar extrem de amuzantă!

Este povestea unui lup, care sătul fiind, face o plimbare prin pădure și întreabă pe toată lumea cine este cel mai puternic. Se întâlnește cu iepurașul, cu Scufița Roșie, cu Cei Trei Purceluși, cu Piticii și toată lumea îi confirmă că el este cel mai puternic.
Surpriza vine la final, când lupul întâlnește un… „brotăcel”, care îi spune că mama lui este cea mai puternică. Lupul, în pragul atacului de cord, insistă cu întrebarea, jignindu-l pe micuț. Numai că… apare mama „brotăcelului”. O puteți vedea și pe copertă, în spatele lupului. Da, fondul acela verde e… mama-dragon. ?

Ilustrațiile aparțin autorului și  mi s-au părut foarte inspirate (mai ales la final) ?.

Editura nu face o recomandare de vârstă maximă, pentru că, iată, m-am distrat și eu citind replicile lupului, ci dor minimă (3+).
Despre copii, nu mai spun! Au fost în extaz! Bine, și interpretarea a avut rolul ei ?!

Vă recomand cartea cu căldură! Pe mine m-a entuziasmat atât de tare, încât am pornit un proiect la care mă gândeam de mult, de foarte mult timp! Și care, sper, va fi o surpriză frumoasă pentru toată lumea. Dar mai ales pentru copii!
Cartea poate fi comandată aici.Vă doresc lectură plăcută și vă aștept cu impresii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.