Miere la pai-Honey Sticks Zumzee

Trebuie să împărtășesc cu voi noua mea descoperire! Un desert sănătos, rapid, distractiv și prietenos cu mediul! Honey sticks Zumzee sau miere la pai, cum spun copiii mei!

Am aflat de curând despre acest produs (pe care deja îl iubesc!) în cadrul campaniei de sprijinirea a micilor antreprenori #PutereaLuiÎmpreună, lansată de ParentingPR. M-am alăturat cu bucurie, pentru că eu încerc de mult timp să sprijin antreprenorii români. În primul rând pentru că știu exact cât este de dificil antreprenoriatul în România și apoi, pentru că sunt convinsă că marile schimbări se fac cu pași mici. Primul meu pas mic a fost să aleg întotdeauna un produs românesc în locul unuia străin (acolo unde este posibil). Ar fi minunat dacă și conducătorii noștri ar face la fel…

Cine este Zumzee?

Zumzee Honey Sticks este o „companie nouă, dar cu ambiții mari”, ca să citez descrierea proprie. Este înregistrată ca producător și procesator BIO, de către organismul de certificare Agreco R.F. Göderz GmbH. Fabrica este în satul Bradu din județul Sibiu, utilată după cele mai înalte standarde, despre care puteți afla mai multe aici. Honey Sticks Zumzee și-a propus să aducă în casele tuturor copiilor o alternativă sănătoasă la dulciurile din comerț și cred că va reuși din plin.
Zumzee se implcă în multe proiecte sociale, lucru pentru care au tot respectul și admirația mea.

Ce sunt Honey Sticks Zumzee?

Honey-sticks-urile Zumzee sunt produse doar cu miere românească, certificată BIO, testată în laboratoarele DSVSA. Mierea este procesată la rece (RAW) și, în unele sortimente, are adaos de alte ingrediente naturale bio: cacao sau carob (pudră de roșcove).
Mierea are calități deosebite, nu numai nutritive, ci și terapeutice, despre care puteți citi aici (la fel cacaua și carobul).
Paiele în care este ambalată mierea sunt biodegradabile, fabricate din PLA. „PLA sau acidul polilactic (bioplasticul) este un produs obținut din materiale regenerabile (cum ar fi amidonul de porumb sau trestia de zahăr). Paiele pot fi compostate în centre industriale de compostare și respectă standardul european EN 13432″, menționează producătorul.

Experiența noastră cu Zumzee

Zumzee mi-a făcut o impresie bună din prima clipă, când am citit că mierea este bio, neprocesată termic, iar paiele biodegradabile. Apoi, atunci când am plasat comanda am fost sunată și mi s-au făcut recomandările cele mai potrivite. Nota 10 pentru serviciul clienți.

Nu vă pot explica reacția copiilor când am primit pachetul! Îmi pare tare rău că nu i-am filmat, dar nu credeam că vor fi atât de încântați! Ideea de miere la pai li s-a părut extrem de distractivă, iar mie mi s-a părut absolut minunată, pentru că mierea este dozată perfect (10 g) și nu lasă urme lipicioase peste tot! 🙂

L-am întrebat pe Mihail, băiețelul meu cel mare (9 ani și jumătate) ce părere are despre Zumzee Sticks: „E o gustare foare bună, îmi place mult mierea. Îmi plac mai ales cele cu arome: cacao și carob. Și mi se pare că paiele sunt idee o foarte bună! E foarte distractiv să mănânci din pai!”

Majoritatea coiilor mei :)) a votat paiele cu miere și cacao ca fiind sortimentul preferat Zumzee.
Eu nu mă limitez la o singură opțiune, vă spun că toate cele 3 variante pe care le-am încercat sunt gustoase. Dacă sunteți la dietă, ca mine (dar despre asta în episodul următor 😛 ), nu trebuie să vă faceți griji! Un pai Zumzee are doar 30 de calorii. Pentru comparație, o ciocolățică Kinder (sau Merci) are 70 de calorii. (!)

Produse și promoții

Honey Sticks Zumzee sunt momentan disponibile în cele trei variante despre care v-am spus mai sus, în pachete a 6 bucăți sau cilindrii a câte 100 de bucăți.

Cu ocazia Zilei Copilului, Zumzee are o promoție foarte atrăgătoare:
În perioada 1-10 Iunie, pentru fiecare produs cumpărat de pe site, Zumzee îți oferă încă unul GRATUIT!
Puteți rămâne la curent cu promoțiile și acțiunile Zumzee urmărind pagina lor de Facebook.
Honey Sticks Zumzee pot fi comandate și de pe Emag.

Concurs

Și pentru că mie îmi place foarte mult să împart, ofer 4 pachete a câte 6 Honey Sticks Zumzee: cu miere și cu cacao.

Vor fi 2 câștigători, fiecare va primi un pachet Honey Sticks cu miere și unul cu miere și cacao. Câștigătorii vor fi aleși cu aplicația Rafflecopter, prin widgetul de mai jos, unde se află și condițiile de participare. Premiile vor fi expediate de mine, prin curier (fără taxe adiționale pentru câștigători).
Succes!

a Rafflecopter giveaway

7 thoughts on “Miere la pai-Honey Sticks Zumzee

  1. Desertul meu preferat din toate timpurile: miere cu unt pe paine :)) Suna bine si mierea cu cacao sau carob. Le testam in curand. Mersi pentru recomandare!

    1. Daa pâine cu unt cu miere este unul dintre cele mai bune deserturi invetate vreodată! Mulțumesc pentru vizită!

  2. Un desert delicios care încape perfect in geanta. Asa ca e veșnic la indemana pentru micuțul meu, atunci când îmi spune „mami, mi-e foame, vreau ceva dulce”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.